Home

Welkom bij Specpa. Wij leveren services in de Benelux en Duitsland sinds 2006. We slaan een brug tussen concept en daadwerkelijke implementatie van CAD- en PLM-hulpmiddelen veelal in de mechanische productontwikkeling. Reken op Specpa als een korte termijn een oplossing nodig is terwijl geen deuren gesloten worden voor een langetermijnoplossing. Buitengewone service is onze standaard.

 

Wie zijn we

 

Onze diensten

Bij Specpa werken mensen met een mechatronische achtergrond met interesse in IT. Specpa heeft langdurige samenwerkingverbanden met andere onafhankelijke kleine ondernemers in dezelfde branche. Hierdoor is onafhankelijk advies mogelijk, dit geeft tevens een hoge mate van flexibiliteit.  

Bij specpa zijn we gespecialiseerd in...


Sinds

Specpa is opgericht in 2006. Begonnen met advies en applicatiebeheer voor de CAD-applicaties NX en I-deas en applicatiebeheer voor de PDM applicaties Teamcenter Engineering en TDM. Momenteel adviseert Specpa het MKB in CAD/PLM-implementatie- en selectietrajecten en beheer van implementatietrajecten. Bij Specpa werken mensen met 15 jaar ervaring in enterprise engineering.